Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht ende warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker’s Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili tebieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Robijnrood met paarse reflexen. Een levendig bouquet van rood fruit als kersen, frambozen en aardbeien dat verweven is met een zachte toets van karamel en vanille. In de mond een waaier van smaken van gekonfijte vruchten, toffee en vanille gevat in ronde tannines die zorgen voor een fluweelzachte finale.
Alcohol: 13,5%
Extra informatie
Gewicht | 1000 kg |
---|---|
Culinair | Pasta en gegrilde vleesgerechten |
Land | |
Soort | |
Karakter | |
Inhoud |
Chiloé merlot is Robijnrood met paarse reflexen. Een levendig bouquet van rood fruit als kersen, frambozen en aardbeien dat verweven is met een zachte toets van karamel en vanille. In de mond een waaier van smaken van gekonfijte vruchten, toffee en vanille gevat in ronde tannines die zorgen voor een fluweelzachte finale.
Alcohol: 13,5%